ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - TİCARET BORSASI İMAM HATİP ORTAOKULU

Ekm

Okulumuzda 12 Ekim Afet Farkındalık Günü dolayısıyla Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Sevil DEVRİM rehberliğinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımları ile deprem tatbikatı düzenlenmiştir. Faaliyetin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Haz

20-25 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bolu ilinde yapılan Taekwondo Türkiye Grup Müsabakalarında, 8.sınıf öğrencimiz Emir Polat yıldızlar kyorugi kategorisinde 49 kiloda okulumuzu temsil etmiştir. Öğrencimize ve antrenörü  Ömer Polat hocamıza teşekkür  ediyoruz.

May

Okulmuz öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu proğram ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını çoşku ile kutladık. proğramın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz bahçesinde öğrencilerimize ücretsiz 1915 Çanakkale Savaşları Mobil Veri Müzesi Gzisi etkinliği düzenlenmiştir.

Kas

Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle andık. Anma töreninin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz