ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - TİCARET BORSASI İMAM HATİP ORTAOKULU

OKTAY TURİNAY - OKUL MÜDÜRÜ

Afyonkarahisar´da doğdu.Sırasıyla Atatürk  İlkokulu, Şemsettin Karahisar-i Ortaokulu ve Afyon Anadolu Öğretmen Lisesi’ni bitirdi.Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümünde Lisans Eğitimini tamamladıktan sonra 2004 Yılında Van ili, Gürpınar İlçesi, Güzelsu Köyü İlköğretim okulunda Öğretmenliğe başladı.2007 Yılında Eskişehir´e il dışı tayin oldu.Eskişehir´de sırasıyla Yavuz Selim İlköğretim Okulu,100.Yıl İlköğretim Okulu ve Mimar Sinan Ortaokulunda çalıştıktan sonra Odunpazarı ilçesi Murat Atılgan Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.1 Eylül 2015 tarihinden itibaren okulumuz Odunpazarı Ticaret Borsası Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.Evli ve 1 kız babası olan Turinay İşletme alanında Yüksek Lisans mezunudur.